Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل مذهبی سخنرانی ها و افشاگری امام زین العابدین (ع) به شکلی بود که دشمن را زمین گیر می کرد، گفت: قیام مختار اگر در زمان خودش به نتیجه رسید همه آن از برکات راهنمایی ها و بیانات امام سجاد (ع) بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمدرضا شمس‌الدین کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با خبرنگار مرآت در خصوص سیره امام حسین (ع)، امام سجاد(ع) و حضرت عباس(ع) گفت: این بزرگواران مرد میدان عمل بودند و سردار سلیمانی راه اولیای خدا را پیش رو گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمس الدین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: گام دوم نشان از این دارد هم باید مذاکره کرد و هم اینکه هم زمان در میدان عمل بود.

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه مذاکره در اتاق در بسته به هیچ وجه به نتیجه نخواهد رسید، تصریح کرد: اگر حضور میدانی نباشد و نیرو در میدان نباشد و از آنجا حمایتی صورت نگیرد به هیچ وجه مذاکرات به نتیجه نخواهد رسید.

وی با بیان اینکه آمریکا وقتی قدرت نظامی ایران را دید مجبور به مذاکره شد، تشریح کرد: دنیا به ایران اسلامی احتیاج دارد ما باید به داشته های خود ببالیم و  به سربازان وطنی چون حاج قاسم افتخار کنیم چرا که پیرو راه امام حسین بودند.

شمس الدین در ادامه بیان کرد: حاج قاسم فردی بود با کشور های مختلف هم مذاکره می کرد و هم، در وسط میدان در حال مبارزه با دشمنان بود این نکته ای بود که حاج قاسم را در بین دیگر افراد متمایز می کرد.

کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه وقتی مذاکرات به نتیجه می رسد که ما در میدان حرفی برای گفتن داشته باشیم، بیان کرد: شاید ما امام سجاد (ع) را یک فرد مظلوم و بیمار در نظر می گیریم در صورتی که چنین نبوده است و طبق گفته تاریخ امام سجاد چندین مرتبه برای جهاد به میدان آمد.

وی با اشاره به اینکه هیچ چیزی در برابر قدرت زبان نمی تواند با دشمن مقابله کند، خاطر نشان کرد: در همه زمان نیاز به جنگ رو در رو هم نیست گاها نیاز است که با قدرت زبان با دشمن مقابله کرد سخنرانی ها و افشا گری امام سجاد (ع) به شکلی بود که دشمن را زمین گیر کرد.

شمس الدین با بیان اینکه اگر بخواهیم در برابر دشمنان کوتاه بیاییم دشمنان فشار بیشتری را به ما تحمیل خواهند کرد، تصریح کرد: باید با قدرت در میدان حضور پیدا کرد اگر نیاز به صلح است صلح، و در زمانی که نیاز است با قدرت حضور پیدا کرد، قدرت را به میان بیاوریم.

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه فرمایشات امام سجاد(ع) با محوریت های سیاسی کم نیست و این نشان از در میدان بودنشان دارد، عنوان کرد: قیام مختار اگر در زمان خودش به نتیجه رسید همه آن از برکات راهنمایی ها و بیانات امام سجاد (ع) بوده است اگر راهنمایی های امام نبود قیام مختار به ثمر نمی نشست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناس مسائل مذهبی امام سجاد شمس الدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند

دبیرکل مجمع ایثارگران با اشاره به روند حقوقی پرونده یکی از محکومان مالی گفت: آیا مولفه‌هایی مثل نوسانات ارزی، تورم، عدم النفع و… را به این پرونده راه داده‌اند یا خیر؟ خوب است شفاف توضیح داده شود، روند بازگشت پول ملت پس از این همه فراز و نشیب چگونه خواهد بود؟ جواد امام درباره حکم عفو یکی از محکومان مالی و نجات وی از اعدام گفت: به نظر نمی‌رسد که هیچ انسان نوع‌دوستی از اعدام نشدن افراد یا عفو شدن‌شان ناخشنود باشد، اما درباره این پرونده سوالات و ابهاماتی نزد عموم جامعه وجود دارد که بهتر بود، مسوولان قبل از صدور حکم عفو، پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای به آن‌ها می‌دادند.

به گزارش اعتماد، این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه یادآور شد: یکی از ابهامات اصلی این است که چه کسی یا بهتر است بگوییم چه کسانی چنین بستری را ایجاد و به این فرد در جرایم ارتکابی‌اش یاری رساندند، یا به تعبیر بهتر شرکای پشت‌پرده او که امکانات زیادی هم در اختیار داشتند، چه کسانی بودند؟ چرا هیچگاه درباره این پرونده اختلاس که در زمان خود رقمی قابل توجه بود، شفاف‌سازی نشد؟ کاش آقایان تحقیق کنند و ببینند که معطل‌سازی دو قوه برای سال‌ها و پخش اطلاعاتی ناقص از پرونده آقای «ز» در رسانه‌ها چه آثاری در افکار جامعه گذاشته است؟

او ادامه داد: امروز یک سوال دیگر این است که آیا مبلغ کلان ارزی که این فرد در حاشیه‌ای کاملا امن و با حمایت اشخاص و جریانی خاص برداشته و آن را سال‌ها در اختیار داشته، قرار است به صورت ملک و املاک به بیت‌المال بازگردد؟ آیا مولفه‌هایی مثل نوسانات ارزی، تورم، عدم‌النفع و… را به این پرونده راه داده‌اند یا خیر؟ خوب است شفاف توضیح داده شود روند بازگشت پول ملت پس از این همه فراز و نشیب چگونه خواهد بود؟

امام یادآور شد: ما در گذشته پرونده‌های زیادی در خصوص جرایم مالی داشته‌ایم که متهم ردیف اول آن را بدون هیچ مماشاتی اعدام کرده‌اند. به عنوان نمونه، می‌توان به پرونده‌هایی نظیر سلطان سکه و قیر اشاره کرد. لذا ممکن است این شائبه ایجاد شود که یا اعدام آن‌ها عجولانه و نادرست بوده، یا پشتوانه آقای «ز» آنقدر قوی بوده که او را از اعدام رهانیده است؛ مگر افراد نباید برابر قانون یکسان باشند؟ در هر صورت یکی از اصلی‌ترین مسائل در امر کشورداری، صداقت و شفافیت در قبال مردم است. نمی‌توان با اظهارنظرهایی ناقص و آشفته، به افکار پرسشگر پاسخ داد.

به‌ویژه در جامعه‌ای که میلیون‌ها تحصیلکرده دانشگاهی و اشخاص فرهیخته دارد. به باورم هیچ چیز به اندازه صداقت با مردم و محرم دانستن آن‌ها در خصوص پرونده‌های این‌چنینی، نمی‌تواند جامعه را از عادلانه بودن احکام مطمئن سازد. دبیرکل مجمع ایثارگران گفت: بدون تردید بخش مهمی از جامعه امروز درباره بخشی از پرونده‌های قضایی، پرسش‌های قابل تأملی دارند، اما متأسفانه پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای به آن‌ها داده نمی‌شود. امام خاطرنشان کرد: آنچه در پایان می‌توان طلب کرد، درخواست از مسوولان قوه قضاییه جهت شفاف‌سازی هرچه بیشتر درباره پرونده‌های این‌چنینی است.

اینکه دقیقا چه ابعاد و ارقامی داشته و چه کسانی به بهانه دور زدن تحریم و صدور چنین مجوزهایی بسترساز این جرایم شدند و با او در ارتکاب این جرم بزرگ همکاری و مشارکت داشته‌اند؟ به نظر می‌رسد که حکمرانی خوب که واجد شاخص‌هایی نظیر حاکمیت قانون، شفافیت و پاسخگویی است، ایجاب می‌کند که مقامات و کارگزاران تصمیم‌ساز، نسبت به این شاخص‌ها توجه خاص داشته باشند. او گفت: باید اضافه کرد که در اندیشه و عمل سیاسی امام خمینی نیز پر واضح است که تغییر وضع موجود به وضع مطلوب دنبال شده است.

اندیشه و عمل بنیانگذار انقلاب در راستای شفافیت و پاسخگو کردن مقامات و کارگزاران حکومت بود و این مسیر به کارآمدی نظام و رضایتمندی عمومی رهنمون می‌شد و مشروعیت نظام را به‌دنبال داشت. مرجعیت رسانه‌ای در داخل کشور به شدت متزلزل شده و رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران حرفه‌ای داخلی از نگرانی مواجه شدن با اتهام‌هایی چون «تشویش اذهان عمومی» یا «نشر اکاذیب» و «اقدام علیه امنیت ملی» نمی‌توانند به رسالت حرفه‌ای خود به طور کامل و مطلوب عمل کنند.

دیگر خبرها

  • کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند
  • کارشناس داوری: خطا روی عثمان دمبله پنالتی بود؟ + عکس
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • کارشناس مذهبی تلویزیون: دانشجویان معترض امریکا پیروان امام صادق هستند | فیلم
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت